Умови угоди користувача

Угода користувача

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності та даю дозвіл використовувати мої персональні дані на законних засадах.

Персональні дані

Ми цінуємо право користувача на особисте життя та нерозголошення його персональних даних. Ця Політика конфіденційності – правила, якими користуються всі співробітники сервісу «Аквагід» (далі – «Аквагід»), вони регламентують збір і використання персональних даних, які можуть бути запрошені/отримані під час відвідування сайту (далі – «сайт») https://waterguide.com.ua/uk/, використання сервісу, замовленні, листування, телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання або труднощі у зв’язку з конфіденційність, надсилайте, питання або зауваження на наступну адресу електронної пошти: [email protected].

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані – це відомості або сукупність відомостей про ідентифіковану фізичну особу, або яка може бути ідентифікована.

Аквагід може обробляти ваші особисті дані для однієї або кількох наступних цілей.

Отримання замовлення. Аквагід може використовувати персональні дані для отримання вашого замовлення, обробки ваших запитів до нас, або для інших чинних цілей для досягнення кінцевої мети – задовільнення потреб споживача, а також для запобігання/розслідування випадків шахрайства, інших видів зловживань.

Спілкування з вами. Аквагід може використовувати персональні дані для зв’язку з вами, наприклад, щоб повідомити про зміну послуг або надіслати важливі повідомлення, або повідомляння які стосуються вашого замовлення, зв’язатися із вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача.

Аквагід діє відповідно нашої Політики конфіденційності, яка складена на підставі Положення про обробку та захист персональних даних та згідно з чинним законодавством України. Власником персональних даних є ФОП Аквагід, що знаходиться за адресою: 01042 Київ, вул. Саперне поле 14/55. Ми можемо зберігати Персональні дані стільки часу, скільки знадобиться для реалізації мети, яка зазначена у цій Політиці конфіденційності або у строки, що встановлені законодавством України, чи до того моменту, коли ви видалите свої особисті дані.

Яку інформацію ми збираємо

Коли ви робите замовлення на сайті, берете участь в акціях, дослідженнях, іншим чином взаємодієте із сайтом, Аквагід збирає вашу особисту інформацію та загальні дані.

Особиста інформація має відношення до окремого споживача, наприклад, ім’я, адреса проживання, номер телефону, адреса електронної пошти. Ці дані ми отримуємо лише від осіб, які діють свідомо, з власного бажання. Ви залишаєте особисті дані при реєстрації на сайті, або при оформленні запита на отримання від нас подальшої інформації. Для доступу та перегляду сайту ми не вимагаємо особисті дані користувача.

Щоб зробити замовлення будь-яких товарі/послуг, взяти участь в акціях, дослідженнях, іншим чином взаємодіяти з сайтом, ви повинні ознайомитися з правами та обов’язками споживача щодо обробки персональних даних, ця інформація зазначена в статті 8 Закону України «Про захист персональних даних», ознайомитися з цією Політикою конфіденційності, висловити повну згоду в їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтесь з умовами даної Політики конфіденційності та Положення про захист персональних даних, то не надавайте свої особисті дані.

Ви можете в будь-який момент відкликати згоду на використання особистих даних. Для цього потрібно надіслати нам електронний лист із поміткою «Персональні дані», за наступною адресою: [email protected].

Яким чином ми збираємо інформацію

Особиста інформація надається безпосередньо вами та з вашого відома, як було зазначено вище. Так ми отримуємо надану вами особисту інформацію під час реєстрації на сайті. Ми збираємо необхідну інформацію, коли ви берете участь у промо-акції, аби виконати перед вами наші зобов’язання. Аквагід збирає інформацію вказану вами, коли ви здійснюєте замовлення товару на сайті, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його вам у зазначене місце. Ми зберігаємо адресу електронної пошти, з якої ви надсилаєте нам електронні листи, щоб мати змогу дати відповідь.

Аквагід постійно збирає загальну інформацію у той час, коли ви заходите на сайт. Процес збору інформації відбувається за допомогою технології cookies, про цю технологію більш детально далі.

Що таке cookies

Ми використовуємо технологію cookies для збору даних на сайті та поза його межами, як і більшість інших компаній у всьому світі. Cookies – це фрагменти інформації, які сайт передає на жорсткий диск користувача для зберігання інформації, що пов’язана із сайтом. Технологія cookies розширює можливості використання мережі Інтернет, зберігаючи пріоритети користувача під час перегляду певного вебсайту. Ця технологія не містить особистих даних, не може налаштовувати вашу операційну систему або зчитувати інформацію з жорсткого диска будь-яким чином.

Аквагід може розмістити cookies на вашому комп’ютері під час перегляду сайту. Тимчасові cookies використовуються для підрахунку кількості візитів на сайті. Вони автоматично видаляються з вашого комп’ютера в той момент, коли ви виходите з браузера. Постійні cookies зберігаються вашим браузером на вашому комп’ютері. Ці постійні cookies під час реєстрації повідомляють наступну інформацію: чи вперше ви відвідали сайт чи вже заходили на нього раніше. Оскільки cookies не містять персональні дані, ви можете їх заблокувати у будь-який момент. Cookies не отримують та надають жодної вашої особистої інформації, а також не отримують жодних особистих даних з вашого комп’ютера. Ми використовуємо технологію cookies для визначення характеристик поточного сайту, пропозицій, що вам подобаються з метою надання більшої кількості інформації, в якій ви зацікавлені як споживач. Також cookies використовуються для того, щоб вебсайт https://waterguide.com.ua/uk/ був захищеним, зручним та безпечним для користувачів. Файли cookies забезпечують запуск та підтримку функцій безпеки. Окрім цього файли cookies відстежують порушення даної Політики конфіденційності з боку відвідувача/пристрою. Cookies дозволяють оцінити кількість та частоту запитів, виявляти та блокувати відвідувачів/пристрої, які намагаються виконати завантаження інформації з сайту за допомогою пакетів.

На панелі більшості браузерів є ярлик Help, який проінформує вас про те як заборонити приймати нові файли cookies, а також як отримувати повідомлення у браузері, що ви отримали нові файли cookies або як їх виключити. Пам’ятайте, що cookies дозволяють вам повною мірою користуватися всіма можливостями вебсайту https://waterguide.com.ua/uk/, тому ми рекомендуємо залишати їх ввімкненими.

Окрім цього, сайт https://waterguide.com.ua/uk/ може містити посилання на сайти, які не знаходяться під управлінням ФОП Аквагід. Ці посилання наведені виключно для інформаційної цілі.

Технічне оснащення сторінок сайту https://waterguide.com.ua/uk/ може містити наступні модулі:

  • Соціальна мережа Facebook. Управління здійснюється зі штаб-квартири компанії, що знаходиться за фізичною адресою: Headquarters 1601 S. California Avenue Palo Alto, CA 94304, USA, контактний номер телефону: +1(650)5434800;
  • Соціальна мережа Google+. Управління здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, контактний номер телефону: +1(650)2530000;
  • Інформаційна мережа Twitter. Управління здійснюється з офісу компанії, що знаходиться за фізичною адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, контактний номер телефону: +1(415)2229958;
  • Соціальний форум YouTube. Управління здійснюється з офісу компанії, що знаходиться за фізичною адресою: 901 Cherry Avenue, San Bruno, CA 94066, USA, контактний номер телефону: +1(650)2530000.

Зазначені вище модулі можуть бути кнопками синхронізації на вебсайті https://waterguide.com.ua/uk/, Like, «Мені подобається» або «Ретвітнути». Якщо відвідувач відкривав одну зі сторінок, оснащену таким плагіном, його браузер відповідно під’єднає його до сервісів Facebook, Google+, Twitter, YouTube. Цей плагін буде передавати на сервер дані про те, які сторінки вебсайту https://waterguide.com.ua/uk/ переглядав відвідувач. При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Facebook, Google+, Twitter, YouTube. Детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Google+, Twitter, YouTube, а також інформацію про права та можливості захисту персональних даних у цьому контексті ви знайдете у розділі про конфіденційність на офіційних сторінках Facebook, Google+, Twitter, YouTube.

Конкурси та акції

Іноді Аквагід розміщує на сторінках сайту повідомлення про наші промо-акції, і іноді ми можемо дозволити зареєструватися у них онлайн. У цих випадках ми використовуємо ваші персональні дані, щоб провести акцію (до прикладу, повідомити користувача у разі виграшу). Через деякий час після закінчення акції ми видаляємо персональні дані користувача із бази сайту, якщо ви не надали згоду на їх збереження та використання для тримання від нас подальшої інформації. Коли ви берете участь в промо-акції, то надаєте нам однозначну згоду на безплатне використання вашого прізвища, імені, фотографії або інших матеріалів про вас з метою реклами, у тому числі публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих матеріалах, аудіоматеріалах, відеоматеріалах, інтерв’ю. Подібне використання ніяким чином не компенсується нами (не оплачується).

Треті сторони, що надають послуги

У своїй роботі Аквагід звертається до інших компаній/осіб, які виконують різні функції. Наприклад, займаються доставкою замовлень, надають підтримку споживачам, виконують адміністрування промо-кампаній та аналіз даних. Такі агенції можуть мати доступ до персональних даних споживача, якщо це необхідно для виконання їх роботи, однак агенціям заборонено використовувати ці дані з іншою метою, ніж та що зазначена в нашій Політиці конфіденційності та Положені про обробку та захист персональних даних. Ми вимагаємо від агенцій дотримання конфіденційності.

Загальна інформація стосується наступних аспектів: кількість відвідувачів сайту, які сторінки відвідуються, яку інформацію завантажують, а також операційна система, тип браузера, назва інтернет-провайдера тощо. Ми отримуємо та узагальнюємо цю інформацію з іншими відвідувачами в той момент, коли ви заходите на сайт. Таким чином, ми аналізуємо, що потрібно зробити, щоб краще пристосувати сайт до потреб споживачів.

Розголошення та передача даних

  1. Аквагід розкриває персональні дані у випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам, третім особам;
  2. Аквагід розкриває персональні дані третім особам, які надаються нам послуги та підтримку, щоб ви мали змогу отримати ваше замовлення.

Ми можемо надати загальну інформацію про відвідувачів сайту (відсоток відвідувачів жіночої та чоловічої статі), спонсорам, рекламним агенціям, третім особам, щоб налаштувати/розширити зміст і рекламу для споживачів на сайті. Також ми можемо збирати інформацію з файлів вебреєстрації (наприклад, операційна система, браузер, відвідані сторінки тощо), щоб мати розуміння, як відвідувачі мандрують сайтом, які сторінки є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо змінювати/оновлювати частини даної політики у будь-який момент в односторонньому порядку, без попереднього повідомлення користувача. Час від часу переглядайте нашу Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни/оновлення. Усі зміни даної Політики конфіденційності набувають чинности з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення на сайті, берете участь в акціях, дослідженнях, іншим чином взаємодієте з нами, ви автоматично погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності, чинної у цей момент. У випадку визнання недійсною/нездійсненною будь-якої частини нашої Політики конфіденційності, інші частини залишаються чинними.